Košarica
Pretraga
Kategorije

Dostava

Način dostave:
 Neutrino usluge dostave obavlja na području cijele Republike Hrvatske u suradnji sa dostavnim službama. Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta.

VAŽNO: Roba se može osobno podići u skladištu na adresi Zagrebačka cesta 128, Zagreb.

Radno vrijeme skladišta :
Ponedjeljak - Petak: od 8 do 16h
Subotom: NE RADIMO
Nedjeljom i blagdanom NE RADIMO

Cijena dostave:

Nakon narudžbe molim vas kontaktirajte nas u vezi izračuna cijene transporta, koja ovisi o lokaciji i masi i volumenu robe.

Rok dostave:
Kupcu se roba dostavlja do ulaznih vrata zgrade ili u prostore stanovanja, prema prethodnom dogovoru. Dostava naručenih proizvoda obavlja se u roku od 24 - 48 sati, (ovisno o mjestu dostave) osim proizvoda za koje je kupac posebno obaviješten o roku isporuke. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštečeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio online centar bez isporuke kupcu i sl.) online centar ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

VAŽNO: Ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće mailom ili telefonom!