Košarica
Pretraga
Kategorije

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Neutrino Tau d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Neutrino Tau d.o.o jamči da osobni podaci kupaca neće biti dani na uvid i uporabu trećim osobama bez prethodnog izričitog i pisanog odobrenja kupca, osim ako je na to obvezan zakonom ili odlukom nadležnog tijela vlasti. Svi djelatnici Neutrino Tau d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

 

Izjava o zaštiti prijenosa i unosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

Izjava o konverziji valuta

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na Vašem računu kreditne kartice se pretvara u lokalnu valutu po tečaju od udruga kreditnih kartica.